OVER STANLEY/STELLA

Sinds zijn lancering in 2012 pakt het modelabel Stanley/Stella uit met collecties die schitteren door hun eenvoud en zo de essentie van kleding samenvatten. Jean Chabert, CEO en oprichter van het modemerk ziet het als een persoonlijke missie om te breken met de diepgewortelde codes. Maar ook de perceptie van de textielindustrie bij te stellen, om producten op de markt te brengen met respect voor de mens, het milieu en de klanten. Authentieke en maatschappelijk verantwoorde kleding die met fierheid wordt gedragen en verkocht. Stukken die een nieuw elan brengen in de textielwereld en daardoor het resultaat zijn van een humaan, ethisch en ecologisch productieproces.

Kwaliteit, duurzaamheid en comfort zit in hun DNA. Elke stof wordt gewikt en gewogen en moet voldoen aan strenge criteria. Het katoen dat gebruikt wordt voor de Stanley/Stella-stukken is 100 % afkomstig van de biologische katoenteelt. Hun polyester is vervaardigd op basis van gerecycleerd polyester, waarmee ze hun steentje bijdragen aan de kringloopeconomie. Alle stukken van Stanley/Stella zijn duurzaam geproduceerd en tot in de puntjes afgewerkt. 

CATALOGUS

De kleding van Stanley/Stella ontleend zich perfect voor de druktechnieken die wij aanbieden. Dit komt doordat de stof zo fijn geweven is. Hebben wij jullie interesse gewekt? Neem dan gerust een kijkje in de uitgebreide catalogus Deze bevindt zich hieronder. Mocht u nog vragen hebben neem dan contact met ons op. Het team van Snake Designs staat u graag te woord.