OVER PAYPERWEAR

Payperwear is geboren vanuit een idee van de familie Valentini. Geïnspireerd op het leven van hun vriend die als piloot op redding vluchten gewerkt had. Dit bracht hen op het idee om werkkleding en bedrijfskleding te gaan produceren. Speciaal ontworpen om te zorgen dat wie werk- en bedrijfskleding draagt zich soepel kan bewegen. Maar goed beschermd is en toch stijlvol gekleed gaat. Typisch voor de Italiaanse stijl.  

De enorme groei van Payperwear en de toenemende specialisatie hebben in 2003 geleid tot het ontstaan van Industrial Wear. Met als doel de opgedane ervaring te verwerken en de catalogus uit te breiden met nieuwe producten. Maar ook de  diensten te versterken en nieuwe markten te veroveren. In 2006, na de distributie in heel Italië te hebben bereikt. Startte het bedrijf met de ontwikkeling van de export, waarbij binnen een paar jaar tijd de belangrijkste Europese markten werden bereikt.

De catalogus omvat tegenwoordig meer dan tweeduizend producten. Gekwalificeerd door octrooien talrijke certificeringen en wordt jaarlijks uitgebreid met meer dan vijftig nieuwe creaties afkomstig van de Italiaanse afdeling R&D. Deze blijven altijd op zoek naar nieuwe oplossingen, zowel modieus als functioneel. De productie wordt beheerd en is onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. Uitgevoerd gebeurt door eigen medewerkers op de verschillende technische afdelingen verspreid over de hele wereld.

PAYPER KLEDING CATALOGUS

PAYPER WERKKLEDING

PAYPER WERKSCHOENEN