PARTICULIEREN T-SHIRT, SWEATER, HOODIE OF JAS BEDRUKKEN

Particulieren willen graag een eigen ontwerp op een T-shirt, sweater, hoodie of jas laten bedrukken. Dan ben je bij Snake Designs aan het juiste adres. Mocht je een idee hebben, maar je weet niet hoe je dit uit moet werken of aan moet leveren, ook dan staat ons team voor je klaar. Er zijn diverse opties voor het bedrukken van textiel. Bij Snake Designs werken we met verschillende druktechnieken. Deze technieken zorgen voor een topkwaliteit van bedrukt textiel. De mogelijkheden die je hebt bij het bedrukken van textiel zijn bijvoorbeeld het aanleveren van je eigen foto of een leuke tekst. Wat denk je van een gekke foto op een T-shirt van iemand die jarig is? Leuk om te geven voor een verjaardag! Zeker leuk omdat je bijvoorbeeld de naam op het T-shirt van de jarige kan zetten.

WAARVOOR KUNNEN PARTICULIEREN TEXTIEL BEDRUKKEN

Zowel particulieren als bedrijven kunnen hier voor vele verschillende gelegenheden een shirt bedrukken. Voor particulieren is het vooral leuk om echt unieke T-shirts te hebben, maar in grotere oplage bedrukken wij bijvoorbeeld ook veel shirts voor vrijgezellenfeesten, vrijwilligers van goede doelen tijdens evenementen of ledenwerving en met name ook als bedrijfskleding. Het bedrukken van een T-shirt of andere kleding past dan ook helemaal in deze stroming. Geen kleding meer dragen die iedereen draagt, maar echt unieke items die je zelf hebt ontworpen. Shirts met een unieke tekst geven je outfit echt een persoonlijke twist! Tevens is het mogelijk om je eigen kleding merk te beginnen. Lees hierover op de pagina bedrijven. Mocht e.e.a. niet duidelijk zijn dan kan je altijd contact met ons opnemen via onderstaande link, ons team helpt je graag verder!!

WELKE DRUKTECHNIEKEN WORDEN EN ZOAL TOEGEPAST

Afhankelijk van het materiaal en het aantal te bedrukken items, wordt er gekozen uit een 3-tal druktechnieken: DTG, Flex Print of zeefdruk. Bij DTG wordt je tekst of afbeelding met een speciale installatie rechtstreeks op het kledingstuk geprint en daarna door hitte in het textiel geperst. Met Flex Print daarentegen wordt je tekst of afbeelding bedrukt en uitgesneden uit flinterdunne folie die vervolgens door hitte en hoge druk wordt overgezet op textiel. Tenslotte zeefdruk, hier wordt de inkt op een soort zeef aangebracht waarbij de vorm van een sjabloon op het te bedrukken kledingstuk wordt afgedrukt. Deze methode wordt met name gebruikt bij grote aantallen. Meer info hierover staat onderaan op de pagina bedrukken. Weet je niet goed wat je moet kiezen, dan helpt ons team je graag verder.

INFORMATIE OMTRENT BEDRUKTE KLEDING

Er zijn nog enkele praktische zaken waar je aan moet denken bij het laten bedrukken van kleding. Je wilt immers niet alleen de kleding maar ook de bedrukking zo lang mogelijk mooi houden. Zo houdt u de opdruk van goede kwaliteit en heeft u er jaren plezier van. De kleding kan op maximaal 40ÂșC gewassen worden (liefst handwas) mits de kleding binnenstebuiten wordt gedraaid, de voorkeur gaat uit naar een vloeibaar wasmiddel waaraan geen bleek of wasverzachter is toegevoegd. De bedrukte kleding mag niet in de droger, maar gewoon aan de waslijn hangen. Het eventueel strijken dient ook binnenstebuiten te gebeuren en niet rechtstreeks op de print, hiervoor kunt u een theedoek gebruiken.

KIEZEN VAN EEN KLEDINGSTUK WAAROM STANLEY/STELLA

Het ligt voor de hand waarom wij bij Snake Designs kiezen voor Stanley/Stella. Lees hieronder waarom:

STERKE WAARDEN

Sinds zijn lancering in 2012 pakt het modelabel STANLEY/STELLA uit met collecties die schitteren door hun eenvoud en zo de essentie van kleding samenvatten. Jean Chabert, CEO en oprichter van het modemerk ziet het als een persoonlijke missie om te breken met de diepgewortelde codes en de perceptie van de textielindustrie bij te stellen, om producten op de markt te brengen met respect voor de mens, het milieu en de klanten. Authentieke en maatschappelijk verantwoorde kleding die met fierheid wordt gedragen en verkocht. Stukken die een nieuw elan brengen in de textielwereld en het resultaat zijn van een humaan, ethisch en ecologisch productieproces.

COMFORT, DUURZAAMHEID EN KWALITEIT

Kwaliteit, duurzaamheid en comfort zitten in ons DNA. Elke stof wordt gewikt en gewogen en moet voldoen aan strenge criteria. Het katoen dat gebruikt wordt voor de STANLEY/STELLA-stukken is 100 % afkomstig van de biologische katoenteelt. Ons polyester is vervaardigd op basis van gerecycleerd polyester waarmee we ons steentje bijdragen aan de kringloopeconomie. Alle stukken van STANLEY/STELLA zijn duurzaam geproduceerd en tot in de puntjes afgewerkt.

ANDERE MERKEN/ BRANDS

Er zijn momenteel talloze merken op de markt, deze gaan we hier niet allemaal benoemen. Maar wij kunnen vele merken leveren. Mocht je opzoek zijn naar een specifiek merk. Neem dan contact met ons op via onderstaande link om te vragen of we jou bewuste merk kunnen leveren.