DRUKKEN EN BORDUREN VAN KLEDING

Bij Snake Designs is het mogelijk om kleding en overige textiel op verschillende manieren te laten bewerken. Wij hebben de apparatuur allemaal onder één dak waardoor we dus snel kunnen handelen, zodat we jou ontwerp of design snel te kunnen leveren.

KLEDING LATEN BEDRUKKEN

Wij verzorgen altijd mooi en professioneel drukwerk op uw kleding met blijvende resultaten. Dit doen wij door middel van verschillende technieken en met onze eigen, professionele apparatuur. Altijd kwaliteit, altijd op maat! Er zijn eindeloos veel mogelijkheden wanneer het om kleding en of textiel bedrukken gaat. Snake Designs is specialist in bedrukking en daarmee uw adres om werkelijk alle soorten en maten kleding en textiel te laten bedrukken. Onze dienstverlening bestaat uit o.a. de volgende mogelijkheden:
T-shirt bedrukken
– Sweater bedrukken
– Hoodie bedrukken
– Baby textiel bedrukken
– Kussen bedrukken
– Jas bedrukken
– Laptoptas bedrukken
– Schoenen bedrukken
– Handdoeken bedrukken
– Tassen bedrukken
– Merchandise bedrukken
– Pet bedrukken
– Cap bedrukken
– Bad textiel bedrukken
– Mondkapje bedrukken

Kortom: alles van een simpel shirt bedrukken tot een tas bedrukken kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. U bent van harte welkom, maar ook bedrijven, organisaties, verenigingen etc. kunnen gebruik maken van onze services.

VERSCHILLENDE DRUKTECHNIEKEN VOOR KLEDING

Kleding bedrukken kan bij ons op diverse manieren. Afhankelijk van wat uw wensen zijn en wat voor resultaat u voor ogen heeft. Onze klanten genieten in ieder geval altijd van een voordelig totaalpakket. Wat wij aan kunnen bieden, omdat wij in eigen beheer kleding en textiel bedrukken. U heeft de keuze uit de volgende druktechnieken:

Zeefdruk
Transferdruk
Direct to Garment
Flock
Brick

Uitgebreide informatie hierover vindt u op de pagina bedrukken.
De mogelijkheden van textiel bedrukken zijn dus eindeloos. Heeft u zelf al een volledig design, een opzet of slechts een idee? In alle gevallen bent u welkom bij Snake Designs. Wij bespreken met alle liefde wat wij voor u kunnen betekenen. U bereikt ons via het online contactformulier. Wij horen graag van u!

KLEDING LATEN BORDUREN

Snake Designs is gespecialiseerd in kleding en textiel borduren. Van een naam of logo borduren tot babykleding borduren of caps 3D-borduren. Met onze borduurservice kan het allemaal. Wij hebben werkelijk alles in huis om uw wensen te realiseren. Ideaal voor u, maar ook voor bedrijven, verenigingen, teams en ondernemers met een eigen kleding merk. Voordelige prijzen staan bovendien voorop! Deze worden berekend door het aantal steken. Vraag een offerte aan via contact onderaan de pagina.
Borduursels zien er niet alleen erg mooi en stijlvol uit: ze zorgen ook nog eens voor een blijvend resultaat. Daarbij is borduren op allerlei textiel mogelijk, van katoen borduren tot badstof borduren. Wij van Snake Designs kunnen alle soorten en maten textiel borduren. Wij staan klaar om met onze professionele apparatuur o.a. de volgende diensten voor u uit te kunnen voeren:

– T-shirts borduren
– Sweaters borduren
– Hoodies borduren
– Jassen borduren
– Shorts borduren
– Caps borduren
– Beanies borduren
– Tassen borduren

Borduren doen wij met industriële borduurmachines. Met industriële borduurgaren in 395 verschillende kleuren én extra kleuren zoals metallic en glow in the dark. Het textiel kunt u zelf verzorgen of tegen een gereduceerd tarief de gewenste producten bij ons bestellen. Het ontwerp van uw logo kunt u zelf aanleveren, wat wij vervolgens voor u digitaliseren, of u kunt een beroep doen op onze expertise voor logo-ontwerp. Bovendien werken wij onafhankelijk en snel, zonder dat u dat terugziet op de rekening. Kleine oplages, gepersonaliseerde cadeaus, spoedgevallen… Alles is bespreekbaar! Voorafgaand aan het textiel borduren laten wij u uit een uitgebreid bestand aan lettertypen kiezen. Wij maken altijd eerst een proeflap, zodat u het uiteindelijke resultaat kunt zien en voelen. Pas als u tevreden bent, gaan we met uw bestelling aan de slag. Interesse? Laat een bericht achter. Snake Designs staat u graag te woord.