Door middel van laser graveren kunnen de meest uiteenlopende contouren worden gegraveerd op bijna alle materialen. Het laser graveren biedt vele voordelen ten opzichte van de traditionele graveertechnieken: hoge kwaliteit/resolutie, snel, flexibel en contactloos. Bovendien berekenen we geen werkvoorbereidingskosten voor laser graveren, waardoor ook kleinere series interessant zijn. Doordat de laserstraal een zeer kleine diameter heeft, biedt het de mogelijkheid heel fijne lijnen of punten op een materiaal aan te brengen. Hierdoor kunnen ook foto’s, logo’s en teksten hoogwaardig gegraveerd worden. In onze graveerwerkplaats beschikken wij over een hybride laser met dubbele kop.
Bijna ieder willekeurig artikel kan door ons voorzien worden van een laser gravering. Je levert de tekst, de afbeelding, het logo of de foto digitaal aan via een jpg- of vectorbestand.
Toepassingen van laser graveren kan onder meer op: glas, rvs, metaal, spiegels, kunststoffen, hout, plexiglas, leer en spijkerstof

Zippo

LASER SNIJDEN

Laser snijden is zeer geschikt voor het snijden van plexiglas. Met deze techniek kunnen complexe en gedetailleerde vormen gesneden worden. De digitale aansturing zorgt ervoor dat ieder element steeds weer exact hetzelfde is. Wij berekenen geen werkvoorbereidingskosten, waardoor ook kleinere series interessant worden. Door de geringe snijbreedte van de laser (tussen de 0,05 en 0,1 mm) kunnen snijverliezen tot een minimum beperkt worden en zeer scherpe en fraaie figuren gevormd worden. Uiteraard kun je ook je eigen producten aanleveren.
Toepassingen van laser snijden zijn onder meer: plexiglas, maquettes, reclameborden, displays, visitekaartjes, geboortekaartjes, wenskaarten, inlay producten van schuim of karton, maar denk ook aan mdf zodat u een 3D effect kunt creëren.
Hieronder een voorbeeld van een naambord met huisnummer.

Naambord met huisnummer

ALLES WAT U WENST LATEN LASER GRAVEREN

Wilt u iets laten graveren? Snake Designs is specialist in laser graveren. Wij kunnen allerlei soorten artikelen in o.a. leer, glas, kunststof, metaal en hout laser graveren. Zo haalt u een echt uniek (logo)design van hoge kwaliteit in huis waar u nog lang plezier van mag hebben. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en wij gaan graag voor u aan de slag!

ALLES IS TE GRAVEREN

Laser graveren (ook wel laser snijden of laser markeren genoemd) is een techniek waarbij wij met een sterke laserstraal werken om een bepaald ontwerp in materialen te branden of snijden. Door de precieze werking zijn allerlei materialen hiermee te bewerken. Hout graveren, glas graveren, leer graveren, steen graveren, metaal graveren… Het kan allemaal! Zo kunt u bij Snake Designs terecht voor o.a. de volgende producten:

⦁ Sleutelhangers
⦁ Bekers
⦁ Naamborden
⦁ Glaswerk
⦁ Bordjes
⦁ Spiegels
⦁ Trofeeën

En ga zo maar door! Er is meer wel mogelijk dan dat er niet mogelijk is. Van kleine voorwerpen zoals Zippo’s tot aan vele malen grotere objecten. Laser graveren kan zelfs worden ingezet voor het realiseren van bijvoorbeeld een bedrijfslogo aan de gevel of elementen in uw auto. Perfect voor iedereen, in het bijzonder voor bedrijven, instanties en verenigingen.

DESIGN EN GRAVERING OP MAAT

Alles wat wij doen, doen wij op maat. Er zijn eindeloos veel opties in kleuren, materialen en designs, die wij graag met u bespreken. Wat voor design wilt u? Wilt u dit zelf aanleveren of in overleg laten ontwerpen? En om wat voor object gaat het? Bovendien is het niet alleen mogelijk om een bestaand object te laten laser graveren – ook als u al een object in huis heeft en dit van gravering wilt laten voorzien, is dat zeker een optie. Snake Designs staat altijd voor u klaar!
Heeft u nog ergens vragen over, wilt u de mogelijkheden bespreken of een afspraak maken? U bent van harte welkom bij ons in Ridderkerk! Verder kunt u ons bereiken door middel van een berichtje via het online contactformulier, maar bellen mag natuurlijk ook.