LAAT SNAKE DESIGNS UW TEXTIEL BORDUREN

Snake Designs is gespecialiseerd in textiel borduren. Van een naam borduren of logo borduren tot babykleding borduren of caps 3D-borduren: met onze borduurservice kan het allemaal. Wij hebben werkelijk alles in huis om uw wensen te realiseren. Ideaal voor bedrijven, verenigingen, teams en ondernemers met een eigen kleding merk. Voordelige prijzen staan bovendien voorop! Deze worden berekend door het aantal steken. Interesse ?Vraag een offerte aan, ons team helpt u graag verder.

Alle soorten en maten textiel

Borduursels zien er niet alleen erg mooi en stijlvol uit, maar ze zorgen ook nog eens voor een blijvend resultaat. Daarbij is borduren op allerlei textiel mogelijk, van katoen borduren tot badstof borduren. Wij van Snake Designs kunnen alle soorten en maten textiel borduren. Wij staan klaar om met onze professionele apparatuur o.a. de volgende diensten voor u uit te kunnen voeren:

T-shirts
Sweaters
Hoodies
Jassen
Shorts
Caps
Beanies
Tassen
Bad textiel

Deze diensten zijn in het bijzonder geschikt voor zakelijke doeleinden. Uw naam of logo op uw bedrijfskleding borduren is namelijk een uitstekende manier om uw huisstijl uit te dragen. Maar uiteraard kunnen particulieren ook gebruik maken van onze service.

Een totaalpakket aan service

Borduren doen wij met industriële borduurmachines. Met industriële borduurgaren in 395 verschillende kleuren én extra kleuren zoals metallic en glow in the dark. Het textiel kunt u zelf verzorgen, of tegen een gereduceerd tarief de gewenste producten bij ons bestellen. Het ontwerp van uw logo kunt u zelf aanleveren, wat wij vervolgens voor u digitaliseren. Maar u kunt ook een beroep doen op onze expertise voor logo-ontwerp. Bovendien werken wij onafhankelijk en snel, zonder dat u dat terugziet op de rekening. Kleine oplages, gepersonaliseerde cadeaus, spoedgevallen… Alles is bespreekbaar! Voorafgaand aan het textiel borduren laten wij u uit een uitgebreid bestand aan lettertypen kiezen. Wij maken altijd eerst een proeflap, zodat u het uiteindelijke resultaat kunt zien en voelen. Pas als u tevreden bent, gaan we met uw bestelling aan de slag. Interesse? Laat een bericht achter. Snake Designs staat u graag te woord.