ALLE SOORTEN EN MATEN TEXTIEL BEDRUKKEN

Laat al uw soorten kleding en overige textiel bedrukken door Snake Designs! Ideaal voor bedrijven, organisaties, verenigingen, (motor)clubs, teams en ondernemers met een eigen kledingmerk. Wij verzorgen altijd mooi en professioneel drukwerk met blijvende resultaten. Dit doen wij door middel van verschillende technieken en met onze eigen, professionele apparatuur. Altijd kwaliteit, altijd op maat!

KLEDING BEDRUKKEN VAN A TOT Z

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden wanneer het om textiel bedrukken gaat. Snake Designs is specialist in bedrukking en daarmee uw adres om werkelijk alle soorten en maten textiel te laten bedrukken. Onze dienstverlening bestaat uit o.a. de volgende artikelen die u kunt laten bedrukken:
T-shirts
Sweaters
Hoodies
Baby textiel
Kussens
Jassen
Laptoptas
Schoenen
Handdoeken
Tassen
Merchandise
Mutsen
Caps
Badtextiel
Mondkapjes
Kortom: alles van een simpel shirt bedrukken tot een tas bedrukken kunt u met gerust hart aan ons overlaten. Particulieren zijn van harte welkom, maar ook bedrijven, organisaties, verenigingen etc. kunnen gebruik maken van onze services. Vraag hier een offerte aan.

SPECIALIST IN BEDRIJFSKLEDING BEDRUKKEN

Representatieve en herkenbare kleding nodig voor uw onderneming / bedrijf? Snake Designs levert u professioneel bedrijfstextiel tegen een scherpe prijs! In onze showroom in Ridderkerk vindt u een enorme collectie met T-shirts, polo’s en overhemden tot en met maar liefst maat 7XL. Alle kledingstukken kunnen wij, dankzij onze samenwerking met productiebedrijven, geheel naar uw wensen aanpassen. Maar daar houdt ons maatwerk niet op. Zo zijn massaproductie en enkelstuks beide mogelijk. En wellicht nog wel het belangrijkste: er zijn eindeloos veel kleuren beschikbaar en wij kunnen al uw gewenste details verwerken. Zo leveren wij u een unieke outfit om de exclusiviteit en identiteit van uw onderneming te benadrukken.
Te allen tijde doen wij er alles aan om u te ontzorgen door de complete kledinglijn van A tot Z te regelen. Uw bedrijfsnaam, bedrijfslogo, website, slogan of een afbeelding kunnen wij zonder bijkomende kosten drukken. Indien u nog geen logo heeft, kunnen wij deze gratis voor u ontwerpen. Kortom: Snake Designs is vakkundig, volledig én voordelig.

ALTIJD BEDRUKKING OP MAAT

Kleding bedrukken kan bij ons op diverse manieren, afhankelijk van wat uw wensen zijn en wat voor resultaat u voor ogen heeft. Onze klanten genieten in ieder geval altijd van een voordelig totaalpakket, wat wij aan kunnen bieden, omdat wij in eigen beheer textiel bedrukken. U heeft de keuze uit de volgende druktechnieken:

ZEEFDRUK
Hiermee belichten we de afbeelding per kleur in een zeef, waarna we deze op de kleding spannen en de inkt onder druk aanbrengen. Voordelen: goedkoop, een hoge resolutie en nagenoeg niet voelbaar. Deze techniek is alleen interessant bij grote oplages.

TRANSFERDRUK (DPM)
Bij deze techniek printen we het ontwerp met een eco-solvent op speciaal vinyl, om dit vervolgens met behulp van hitte op het betreffende kledingstuk aan te brengen. Voordelen: goed toepasbaar op flexibele materialen en ongebruikelijke plaatsen, leent zich goed voor opdrukken met veel details en kleuren.

DIRECT TO GARMENT (DTG)
DTG is een full color druktechniek welke rechtstreeks op het textiel wordt geprint. Door de luxe look en feel kan echt werkelijk iedere afbeelding zelfs met kleurverloop worden geprint voor u.

FLOCK
Flock is een veloursachtig materiaal. Het voelt viltig of fluweelachtig aan. Deze techniek is uitermate geschikt voor één kleurige ontwerpen (zwart of wit). Met flock folie kan je uitstekende textiel bedrukkingen – letterlijk. De zachte en harige folie is leuk om te gebruiken voor een speciaal t-shirt of om je bedrukking net wat sjieker te maken. Flockfolie is dikker dan flex folie (transferdruk). De harige structuur van de folie zorgt ervoor dat bedrukkingen wat dikker worden. Hiermee creëer je dus een extra dimensie in je ontwerp. Gaaf! Flock folie is een goedkoper alternatief voor borduurwerk. Als je bijvoorbeeld een mooi en professioneel logo nodig hebt op personeelskleding, maar je budget is klein, dan is flock de uitkomst. Flock is daarnaast een geweldige folie om te gebruiken op kinderkleding. Kinderen zijn dol op de zachte look en feel! En wat dacht je van sportkleding? Flock geeft rugnummers, namen en logo’s een luxe uitstraling.

BRICK
Brick folie is een rubber folie met een dikte van 600 µ. Vooral geschikt voor grotere ontwerpen en belettering met een verhoogd effect. Deze techniek is uitermate geschikt voor één kleurige ontwerpen (zwart of wit).
De mogelijkheden van textiel bedrukken zijn dus eindeloos. Heeft u zelf al een volledig design, een opzet of slechts een idee? In alle gevallen bent u welkom bij Snake Designs. Wij bespreken met alle liefde wat wij voor u kunnen betekenen. U bereikt ons via het online contactformulier. Wij horen graag van u!