Bij Snake Designs zijn bedrijven aan het juiste adres. Niet alleen hebben we een eigen productieafdeling, maar we leveren ook kwaliteit. Om dit te kunnen waarborgen zorgen we altijd voor een eindcontrole. Wij hechten veel waarde aan onze kwaliteitscontrole; het waarborgen van kwaliteit en het uitsluiten van fouten na de toegepaste werkzaamheden. Dit resulteert in tevreden klanten, waar wij onze kracht uithalen.

WERKKLEDING BEDRUKKEN/ BORDUREN

Bent u op zoek naar kwalitatieve werkkleding voor zowel u als uw werknemers? Via Snake Designs vindt u kwalitatieve bedrijfskleding en daarbij heeft u nog veel meer mogelijkheden. Via Snake Designs is het namelijk mogelijk om uw werkkleding te laten bedrukken en/of borduren, bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo of andere bedrijfsinformatie.
Door uw bedrijfskleding te laten bedrukken en/of borduren zorgt u er voor dat uw werknemers een grotere autoriteit uitstralen. Bovendien zorgt bedrukte en/of geborduurde werkkleding ook voor gelijkheid en saamhorigheid binnen uw bedrijf. U zult ook nooit meer een werknemer aan hoeven te spreken om onhygiënische of niet-passende kleding. Daarbij is het natuurlijk ook zo dat uw bedrijf meer naamsbekendheid genereert met bedrukte en/of geborduurde bedrijfskleding.
Via Snake Designs kunt u werkkleding voor iedere bedrijfstak laten bedrukken en/of borduren. Bij ons bent u verzekerd van de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit, aarzel dus niet! Op zoek naar zakelijke bedrijfskleding of bent u juist op zoek naar reguliere bedrijfskleding, neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

werkkleding

EIGEN KLEDING MERK BEGINNEN VOOR UW WEBSHOP

Het is mogelijk om in samenwerking met Snake Designs uw eigen kleding lijn te starten. Het merk Stanley/Stella ontleend zich daar perfect voor, omdat deze blanco geleverd worden en zonder label, waarbij er ruimte over blijft je eigen merk te verwezenlijken.
Voordelen van Snake Designs:
⦁ U hoeft zelf geen voorraad hoeft aan te leggen. Dat doen wij voor u.
⦁ Wij zorgen voor de productie – kwaliteit controle – afhandeling en verzending uit uw naam ( Dropshipping).
⦁ Je hoeft de producten nooit zelf te verpakken of te verzenden, Snake Designs doet dit voor u, vanuit uw naam. Waardoor er meer tijd overblijft voor marketing.
Vraag naar de mogelijkheden en/ of maak een afspraak, ons team helpt u graag verder.

WAT IS DROPSHIPPING

Dropshipping is een techniek voor integraal ketenbeheer. Bij deze constructie ontvangt u (retailer) een bestelling van een eindklant via uw website. U (retailer) plaatst de bestelling door naar ons. Wij realiseren het bestelde product voor u en leveren/verzenden het product rechtstreeks aan de koper/eindklant vanuit uw naam.