Bent u op zoek naar kwalitatieve werkkleding voor zowel u als uw werknemers? Via Snake Designs vindt u kwalitatieve bedrijfskleding en daarbij heeft u nog veel meer mogelijkheden. Via Snake Designs is het namelijk mogelijk om uw werkkleding te laten bedrukken of borduren bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo of andere bedrijfsinformatie.
Door uw bedrijfskleding te laten bedrukken/ borduren zorgt u er voor dat uw werknemers een grotere autoriteit uitstralen. Bovendien zorgt bedrukte werkkleding ook voor gelijkheid en saamhorigheid binnen uw bedrijf en geborduurde logo voor een sjiekere uitstraling. U zult ook nooit meer een werknemer aan hoeven te spreken om onhygiënische of niet-passende kleding. Daarbij is het natuurlijk ook zo dat uw bedrijf meer naamsbekendheid genereert met bedrukte/ geborduurde bedrijfskleding.
Via Snake Designs kunt u werkkleding voor iedere bedrijfstak laten bedrukken of borduren. Bij ons bent u verzekerd van de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit, aarzel dus niet! Op zoek naar zakelijke bedrijfskleding of bent u juist op zoek naar reguliere bedrijfskleding, neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Bij Snake Designs kunt u diverse soorten kleding laten bedrukken of borduren. U heeft daarbij keuze uit een groot assortiment kleding voor alle mogelijke branches en zakelijke doeleinden, maar daarnaast is er ook ruimte voor eventuele feestkleding. Bij Snake Designs betaalt u altijd een scherpe prijs wanneer u uw kleding laat bedrukken of borduren. Bovendien kunnen wij uw bestelling snel leveren wanneer u dit op korte termijn nodig heeft. Van T-shirts en overhemden tot broeken en schoenen, wat u ook nodig heeft, Snake Designs helpt u graag verder!

WAAROM BEDRIJFSKLEDING

Uw medewerkers zijn letterlijk het visitekaartje van uw bedrijf. Dan is het belangrijk dat zij dit ook uitstralen. Wanneer u kleding laat bedrukken zijn uw medewerkers makkelijk te herkennen voor uw omgeving en klanten. Bovendien creëert dit ook een gevoel van eenheid binnen uw team. Wilt u een sjiekere uitstraling, dan is borduren daar een perfecte oplossing voor. Laat bijvoorbeeld uw logo en/of huisstijl op uw kleding bedrukken of borduren. Mocht u nog geen logo hebben dan kunnen wij dit ook voor u verwezenlijken, vraag naar de mogelijkheden.
Uw kleding bedrukken kan ook van praktisch nut zijn, wanneer het bijvoorbeeld om evenementen gaat. Denk bijvoorbeeld aan medewerkers die instructies aan mensen moeten geven. Wanneer u uw kleding laat bedrukken weet de omgeving direct wat de functie van uw medewerker is. Organiseert u een evenement voor een goed doel? Ook dan bent u bij Snake Designs aan het juiste adres om bijvoorbeeld sponsoren te bedanken of om te laten zien voor welk goed doel u meedoet.
Daarnaast is het ook voor verenigingen en clubs mogelijk om shirts te bedrukken. Zo creëert u een gevoel van eenheid en saamhorigheid. Daarnaast zijn teamgenoten op deze manier beter herkenbaar. Zo kunt u er ook voor kiezen om voor verschillende teams verschillende sponsoren te laten drukken op de shirts. Het kan ook een relatiegeschenk zijn voor een of meerdere partners. Tevens kunt u ook gewoon recreatieve kleding laten bedrukken bij ons. Wij zijn van alle markten thuis en zijn bereid mee te denken met uw voorstel.

MOGELIJKHEDEN

Er zijn tal van mogelijkheden wanneer u bij ons uw kleding laat bedrukken of borduren:
Waar wilt u het logo hebben?
Het is mogelijk om het logo op verschillende plaatsen te drukken of borduren, denk aan rug, voorkant of mouwen, maar combinaties ervan is ook mogelijk.
Hoe groot moet de opdruk worden.
Kiest u bijvoorbeeld voor een t-shirt dan heeft u keuze uit diverse soorten halzen en stijlen. Zo hebben wij een groot assortiment met ronde halzen en met V-halzen.
Het is ook mogelijk om broeken, jassen, sweaters, hoodies en nog veel meer kleding artikelen te bedrukken of borduren, vraag naar de mogelijkheden.
Vindt u het lastig om een keuze te maken? Snake Designs denkt graag met u mee over de mogelijkheden. Zo komen we altijd tot een oplossing die past bij uw vraag en het gewenste budget

WASVOORSCHRIFTEN

Het is mogelijk om de shirts en andere kleding te wassen. Echter raden wij wel aan om van tevoren hier goed naar te kijken. Zo houdt u de opdruk van goede kwaliteit en heeft u er jaren plezier van. De kleding kan op maximaal 40ºC gewassen worden mits de kleding binnenstebuiten wordt gedraaid, de voorkeur gaat uit naar een vloeibaar wasmiddel. De bedrukte kleding mag niet in de droger, maar gewoon aan de waslijn hangen. Het eventueel strijken dient ook binnenstebuiten te gebeuren en niet rechtstreeks op de print, hiervoor kunt u een theedoek gebruiken.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Wilt u weten wat Snake Designs voor u kan betekenen of ontvangt u liever direct een offerte? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.