Eigenschappen van dit hoogwaardige bad textiel

Ons bad textiel is uitgevoerd in volumineuze 500 grams walk- badstof kwaliteit. Is tevens kleurvast en in kleur geverfd, hiermee ziet de handdoek uit onze collectie er niet alleen goed uit, maar is zeer zeker hotelwaardig. Je badkamer ziet er dan zeker stijlvol en trendy uit! Er is tijdens de productie uitsluitend hoogwaardig ringgaren van 100% gekamd biologisch katoen verwerkt met uitstekende eigenschappen. Zo beschikt deze bad textiel dus toch over een uitstekend absorptievermogen en is ruim voldoende voor het drogen van je lichaam of haar.

De zoomranden zijn dubbel gestikt afgewerkt dat resulteert in een lange levensduur. Het voordeel is dat onze bad textiel vormvast is en dus niet krom trekt tijdens machinaal wassen of drogen. Een top product dat niet te vergelijken is met reguliere handdoeken uit dezelfde gewichtsklasse met hetzelfde formaat.

✔ 100% gekamd biologisch katoen
✔ Geweldige absorptie
✔ Slijt, vorm en kleurvast
✔ Zacht en volumineus
✔ Dubbel gestikte object zomen.

BADTEXTIEL PERSONALISEREN

Onze zachte Bad textiel is van 100% zuiver katoen, met deze bad textiel van zware kwaliteit (500 gram/m2) is deze ideaal voor in uw badkamer.
Door de mooie korte weving is deze bad textiel ideaal om door u te borduren, want met een geborduurde naam of een tekst krijgt deze een nog persoonlijkere touch.
Een leuk cadeau om te geven, maar nog veel leuker om te krijgen !!
Omdat wij willen dat je onze producten veilig kan gebruiken, worden tijdens de productie en het verven geen giftige stoffen gebruikt. Vragen of weet u al wat u wilt, vraag een offerte aan.

Wilt u alleen blanco badtextiel? Dat kan natuurlijk ook, laat het ons weten. Snake Designs helpt u graag verder.

TE LEVEREN BADTEXTIEL

 • Washand:         15 x 21 cm
 • Gastendoek:    30 x 50 cm
 • Handdoek:       50 x 100 cm
 • Douchelaken:  70 x 140 cm
 • Saunalaken:    100 x 200

Alle textiel is leverbaar in onderstaande kleuren.

Wasvoorschrift, zo blijft je handdoek antraciet lang mooi

Ook gekleurde handdoeken de eerste keer machinaal wassen op 60°Celsius, omdat zo de kleurstof optimaal gefixeerd wordt in het katoen. Was zeker niet op een te lage temperatuur om te voorkomen dat kleuren uitwassen.

Wassen en drogen zoals aangegeven op het waslabeltje, maar gebruik hierbij een wasmiddel voor gekleurde was zonder optische witmakers (dit kan kleur veranderen). Gebruik geen wasverzachter of bleekmiddelen, maar doseer het wasmiddel zoals de wasmiddelenfabrikant aangeeft op het etiket. Eventuele losse draadjes zoals gewoonlijk zo kort mogelijk afknippen en nooit aan trekken!

 • De eerste keer wassen op 60°Celsius
 • Gekleurde handdoeken minimaal 3 keer apart wassen
 • Gebruik geen wasverzachter – zodat de handdoek goed blijft absorberen
 • Gebruik geen wasmiddel met optische witmakers – dit kan kleuren veranderen
 • Vul de wastrommel ten minste voor de helft en meet het wasmiddel zorgvuldig af
 • Machinaal drogen.