3D CAPS BORDUREN

Een van onze specialiteiten is het 3D borduren van caps. Wat is 3D borduren eigenlijk? 3D-borduren is een speciale techniek waarbij het borduursel wat hoger op de stof komt te liggen. Hierdoor krijg je een nog luxer resultaat. Deze manier van textiel borduren is daarom specialistisch. Snake Designs heeft alle kennis, ervaring én apparatuur in huis om dit op deskundige manier voor u te realiseren. Maar ook gewoon (2D)borduren op een cap kunnen wij uiteraard voor u realiseren. Daarbij beschikken we over een ruim assortiment aan caps. Meer dan 1.000 verschillende modellen. Van standaard baseball caps, flexfit en snapbacks in allerlei kleuren en maten. Vraag naar de mogelijkheden, ons team staat voor u klaar!

Maar Snake Designs is ook gespecialiseerd in textiel borduren. Van een naam, logo, babykleding of caps 2D/ 3D-borduren: met onze borduurservice kan het allemaal. Wij hebben werkelijk alles in huis om uw wensen te realiseren. Ideaal voor bedrijven, verenigingen, teams en ondernemers met een eigen kleding merk. Lees hier meer over bij bedrijven. Voordelige prijzen staan bovendien voorop! Deze worden berekend door het aantal steken. Vraag een offerte aan via onderstaande link, we helpen u graag verder.

3D BORDUREN OP CAP

2D BORDUREN OP CAP

EEN TOTAALPAKKET AAN SERVICE

Borduren doen wij met industriële borduurmachines, met industriële borduurgaren in 395 verschillende kleuren. Maar ook extra kleuren zoals metallic en glow in the dark. Het textiel kunt u zelf verzorgen of tegen een gereduceerd tarief de gewenste producten bij ons bestellen. Het ontwerp van uw logo kunt u zelf aanleveren, wat wij vervolgens voor u digitaliseren. Of u kunt een beroep doen op onze expertise voor logo-ontwerp. Bovendien werken wij onafhankelijk en snel, zonder dat u dat terugziet op de rekening.

Hebben wij uw interesse gewekt, maar heeft u nog ergens vragen over. Neem dan snel contact met ons op via onderstaande link, het team van Snake Designs staat u graag te woord.